Business Engels Rotterdam leren

Business Engels Rotterdam

Nederland is een klein land en daardoor zijn wij altijd enorm naar het buitenland gericht geweest. Daarnaast hebben we ook dependance van onze bedrijven verspreid over heel Europa. Denk aan een sales kantoor in Duitsland, een opslag in Frankrijk en een hoofdkantoor in Ierland. Op die manier zorgen we dat we in heel Europa op een effectieve manier kunnen handelen en bedrijven kunnen laten groeien. Echter vergt dit wel een goede kennis van de Engelse taal. Een cursus zakelijk Engels is dan ook een goede manier om je business Engels op en top te beheersen. Hierdoor kun je zonder problemen communiceren met het buitenland en als manager of eigenaar op hoog niveau gesprekken voeren.

Business Engels is vooral handig wanneer je te maken hebt met Engels, de VS of andere Engelstalige landen. Hierdoor kun je ook daar gemakkelijker omgaan met zakenlieden en er natuurlijk voor zorgen dat jij als representative van je bedrijf een goede naam hebt bij deze potentiële klanten.

Een cursus zakelijk Engels

Iedereen in Nederland spreekt tot op zekere hoogte Engels. Hierbij is er een enorm verschil tussen mensen die het een beetje spreken, maar niet bijhouden, en mensen die effectief hun Engels verbeteren. Amerikanen en Engelsen vinden een accent prachtig en intelligent klinken, dus dat zal je probleem niet zijn. Wat wel een probleem kan zijn is dat je niet genoeg woorden in je vocabulaire hebt om op een goede en effectieve manier te kunnen communiceren. Hierbij is het dan ook belangrijk om een goed beeld te hebben van de mogelijkheden en om op die manier gebruik te maken van de mogelijkheden die hierbij horen.

Een cursus zakelijk Engels kan dan ook een van deze mogelijkheden die je direct in kunt zetten en waar je meteen gebruik van kunt gaan maken. Hierdoor kun je dan ook zonder problemen gebruik gaan maken van de mogelijkheden en je Engels een beetje op gaan schroeven to the top de nodige levels is.

Business Engels

De Engelse taal ken veel slang in alle talen. Hierbij gaat het om kleine dingen die zakenlieden in elk land op een andere manier zeggen. Deze Manieren van communiceren horen bij de cultuur van het land. Zo merk je dus ook enorme verschillen tussen business Engels in de Verenigde Staten en business Engels in Engeland of Canada. Het is dan ook een goed idee om een passende cursus business Engels te volgen die aansluit bij jouw wensen.

 

Meer informatie kunt u vinden bij Browns Academy

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *