De beste makelaar Schiedam

Makelaar Schiedam

Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat ik samen met mijn vriendin besloot om samen te gaan wonen. Op het moment dat we dit besloten, hadden we allebei al een eigen huis. Het was dan ook een flink geregel om dit voor elkaar te krijgen. We hadden namelijk twee koophuizen en deze moesten beiden verkocht worden. Daarnaast moesten we ook samen gaan zoeken naar een nieuw huis. Om dit allemaal een stuk soepeler te laten verlopen, besloten we om een makelaar in te schakelen. Dit moest wel een makelaar zijn met verstand van zaken, want anders zou het jaren duren voordat we op onszelf konden gaan. Voordat we konden beginnen met het zoeken naar een nieuw huis moesten we dus eerst zoeken naar een goede makelaar in de buurt van Schiedam.

De zoektocht naar een goede makelaar

Het was voor ons beiden al jaren geleden dat we onze huizen hadden gekocht en daarom hadden we ook beiden geen idee meer via welke makelaar wij onze huizen hadden gekocht. We moesten dus echt op zoek naar een totaal andere makelaar. We zijn toen een aantal makelaarskantoren langs gegaan, hier kwamen we er vrij snel achter dat ze abnormale prijzen vroegen. We besloten toen om in zee te gaan met een wat kleinere maar wel serieuze makelaar. Dit maakte de zoektocht weer een stuk lastiger. We zijn langs meerdere makelaars gegaan en ongeveer na 5 pogingen hadden we de perfecte makelaar gevonden. Deze makelaar straalde veel verstand van zaken uit en daarnaast was hij erg rustig. We hebben toen een afspraak ingepland om samen een plan te maken. Op de dag van de afspraak kwamen we beiden met inbreng. Ik vertelde in welke regio wij graag een huis zouden willen hebben en hij legde zijn verkoopstrategie uit.

Het resultaat

Na de eerste afspraak ging eigenlijk alles erg snel. De makelaar focuste zich namelijk heel erg op onze zaak. Dit vonden mijn vriendin en ik dan ook super fijn. Na ongeveer twee weken vertelde de makelaar dat hij wellicht een koper had voor mijn huis. We hoopten natuurlijk enorm dat dat door zou gaan. De makelaar heeft toen onderhandeld met de potentiƫle klant en wist uiteindelijk een deal te maken. Hierna heeft hij ons meerdere huizen laten zien in de regio waar wij een huis zochten. Mijn vriendin namen dan ook uitgebreid de tijd om hier een beslissing in te maken. Toen we zeker wisten in welk huis wij wouden samenwonen hebben we de makelaar gebeld en hij heeft het voor ons geregeld.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *