Een bril kopen Amsterdam

Een bril kopen is niet iets wat je zomaar even doet, al was er enige tijd een categorie mensen die een bril droeg vanuit imago technisch opzicht. Voor je een bril gaat kopen is er vaak al het een en ander gebeurt. Je begint wat minder scherp te zien, krijgt moeite met lezen en na een lange dag op kantoor zie je de lettertjes amper nog. Door een oogmeting uit te laten voeren, krijg je inzicht over de conditie van je ogen en advies over wat er aan te doen is.

Met een oogmeting meet je of er sprake is van een oogafwijking

Middels een oogmeting kunnen opticiens of optometristen snel controleren of er al dan niet sprake is van een oogafwijking. Vervolgens wordt aan de hand van de uitslag van de oogmeting bekeken welke oplossing past bij die afwijking. Tegen een oogmeting hoef je niet op te zien. Vaak zijn hoofdpijn tijdens het lezen, het slecht zien van de verkeersborden als je met de auto onderweg bent en vermoeidheid aan je ogen na een dag kantoorwerk duidelijke signalen en een teken snel een afspraak te maken voor een oogmeting.

Bril kopen Amsterdam

Een oogmeting bestaat uit vier stappen en doet geen pijn

Een oogmeting bestaat uit vier stappen. In de eerste plaats worden jouw specifieke klachten besproken, net als je specifieke wensen en verwachtingen. Met de autorefractor wordt vervolgens een zogenaamde voormeting uitgevoerd. Daarna volgt een uitgebreide oogmeting en daarna worden de resultaten besproken en krijg je persoonlijk advies.

Met slecht zicht deelnemen aan het verkeer is erg gevaarlijk

Het is zaak om nooit te lang rond te blijven lopen als je te kampen hebt met een van de hier genoemde klachten. Misschien ben je bang een bril of lenzen te moeten dragen, maar slecht zicht kan je in benarde situaties doen belanden, denk alleen maar aan deelnemen aan het verkeer. Ook je werk kan er onder leiden. Sterker nog; het kan je zelfs je baan kosten.

Het advies dat je krijgt is vrijblijvend, je houdt steeds zelf de regie

Een oogmeting doet geen pijn en het advies dat gegeven wordt is vrijblijvend. Bovendien: alleen jijzelf hebt en houdt de regie in handen en beslist welke bril het wordt of dat je liever kiest voor contactlenzen. Houd echter wel steeds het advies van de opticien daarbij in het achterhoofd. Want dat advies is in alle gevallen deskundig.

 

Meer informatie vindt u bij Vroom & Nobbe Speciaal Optiek

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *