Gezellig samen de leukste kindermode shoppen

Kindermode shoppen

Kinderkleding uitzoeken is iets wat ik altijd super leuk vond en nooit zou vergeten. Ik had namelijk een dochtertje en vond het geweldig om haar kledingkast te vullen. Mijn man zei dan ook wel eens tegen me dat onze dochter meer kleding had dan ons twee bij elkaar. Ik wist dan ook dat hij daarin gelijk had, maar bleef extra kinderkleding kopen. Meestal ging ik samen met een aantal vriendinnen naar de stad en gingen voor onszelf en voor mijn dochter kijken naar kleding. We kwamen dan altijd terug met erg veel kinderkleding. Helaas kwam er een tijd in mijn leven dat ik afscheid moest nemen van deze gewoonte. Toen mijn dochter namelijk een jaar of 11 was, wou ze het liefst zelf haar kleding al kopen. We besloten vanaf dat moment ook om altijd samen te gaan en dat was dan ook super gezellig.

Dameskleding

Mijn dochter bleef dus ouder en ouder worden, hierdoor moesten we in plaats van naar kinderkleding, naar dameskleding kijken. Dit vond ik in het begin erg wennen, maar het maakte het eigenlijk ook weer super leuk. Nu konden mijn dochter en ik namelijk echt samen kijken naar dameskleding. We zijn dan ook jarenlang elke twee weken naar de stad gegaan. Dit was dan ook echt het vrouwenuitje, waar mannen niet waren toegestaan. Het kopen van dameskleding in de winkel is dan ook iets dat we nog steeds regelmatig doen. Echter kopen we ook steeds vaker dameskleding online. Dit omdat het erg makkelijk is als je bijvoorbeeld alleen een shirtje nodig hebt. Daarnaast scheelt het erg veel qua uitgave, want wanneer een van ons twee een shirtje nodig had, kwamen we vaak alsnog met zakken kleding thuis.

Online dameskleding bestellen

Toen we er dus achter waren gekomen dat het erg gemakkelijk was om dameskleding online te kopen, kwamen er steeds vaker bezorgers aan de deur. Mijn man wordt hier af en toe dan ook helemaal gek van. Het was een tijdje zo erg dat er elke dag iets werd bezorgd. Daarom heb ik met mijn man afgesproken dat ik een keer per week online kleding mocht uitzoeken met mijn dochter. Dit zodat er dus niet elke dag een pakketbezorger aan de deur stond. Tegenwoordig gaan mijn dochter en ik dan ook op vrijdag samen kijken voor nieuwe dameskleding. De ene keer bestellen we erg veel kleding, terwijl we de andere keer alleen maar een shirtje of iets dergelijks bestellen.

 

Meer informatie kunt u vinden bij For Style V.O.F.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *