Heel gemakkelijk een kermisattractie huren

Kermisattractie huren

Kermisattractie

Al sinds kleins af aan vind ik het geweldig om in kermisattracties te gaan. Ik houd het dan ook heel goed in de gaten wanneer er weer kermis is. Afgelopen jaar ben ik dan ook samen met mijn kleine broertje naar een hele grote kermis gegaan. Het was wel even rijden, maar de kermisattracties waren het meer dan waard. We zijn die dag rond een uur of 10 vertrokken en kwamen daar al om 11 uur aan. We zijn toen samen gaan lunchen en daarna zijn we meerdere kermisattracties ingegaan. Mijn broertje en ik hebben hier echt enorm van genoten en stonden echt versteld van deze kermis. We waren namelijk wel vaker samen naar een kermis geweest, maar nog nooit naar een kermis met zo veel kermisattracties. Overal waar je keek zag je wel een kermisattractie. Nadat we de kermisattracties in zijn geweest, zijn we gaan zoeken naar een goede oliebollenkraam. Er waren er erg veel, maar helaas stond er bijna overal wel een enorme rij. Gelukkig wisten we uiteindelijk een oliebollenkraam te vinden waar geen lange rij stond en hier hebben we dan ook onze bestelling gedaan.

 

Terugkomst

We hadden niet alleen oliebollen voor onszelf gekocht, maar voor het hele gezin. Toen we thuis kwamen verraste we de rest van het gezin. Ze vonden de oliebollen erg lekker en vroegen aan ons bij welke oliebollenkraam we dit hadden gehaald. We vertelde ze toen dat we deze oliebollen ook op de kermis hadden gekocht. Nadat we dit vertelde vroegen ze aan ons hoe we het hadden gehad. Mijn kleine broertje begon gelijk enthousiast te vertellen over de kermisattracties waar hij in was gegaan. Nadat mijn broertje aan het woord was geweest heb ik ook nog het een en ander verteld. Ook ik was erg enthousiast en omdat we zo enthousiast waren wouden mijn ouders en mijn andere broertje en zusje volgend jaar ook mee. We hebben toen de afspraak gemaakt om het jaar daarop samen te gaan.

 

Het jaar erna

Het jaar erna zijn we het hele gezin naar de kermisattracties gegaan. We zijn met twee auto’s die kant op gegaan en zijn toen gezamenlijk naar de kermis gelopen. De rest van het gezin was ook erg enthousiast over de kermis. Nadat we verschillende kermisattracties in zijn geweest hebben we ook dit keer weer oliebollen gehaald. We hebben daar allemaal twee oliebollen. Het was uiteindelijk dan ook een super leuk gezinsuitje.

 

Meer informatie vindt u bij Ben Crompvoets

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *