Hulp bij een burn out Venlo

Je voelt je lusteloos en uitgeput. Je ziet al in de ochtend op tegen de rest van de dag en ben je veel sneller geïrriteerd. Je kunt je niet concentreren en zelfs je geheugen kan je in de steek laten. Bovendien slaap je slecht. Zie hier enkele van de symptomen die duiden op een burn out Venlo.

De grootste aan werk gerelateerde ziekte ondertussen

Burn out is uitgegroeid tot de grootste aan werk gerelateerde ziekte. Mensen plegen te lang roofbouw en het lichaam krijgt niet de tijd voor herstel. Dit gaat lange tijd goed, tot het lichaam het genoeg vindt. Ondertussen kampen vele tienduizenden mensen met een burn out of gerelateerde klachten, klachten die kunnen voortkomen uit een relatie die stroef loopt of door spanningen op de werkvloer Ook mensen die perfectionistisch zijn lopen wat eerder tegen een burn out aan.

Schakel tijdig een burn out coach in

Heb je genoemde klachten al, dan ben je eigenlijk al te laat en is een burn out vaak al een feit. Daarom is het goed om dergelijke symptomen serieus te nemen en om vroegtijdig actie te ondernemen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een burn out coach in te schakelen, die samen met jou op zoek gaat naar een oplossing, een oplossing die overigens uit jezelf moet komen. Soms kan het kiezen van een andere richting wat betreft het werk al soelaas bieden.

Burn out Venlo

Op de automatische piloot tot de ballon definitief knapt

Een burn out wordt nog wel eens verward met overspannen zijn. In werkelijkheid volgt een burn out op een situatie waarin je overspannen bent. Op de automatische piloot kun je het heel erg lang volhouden, tot de ballon knapt en het lichaam het genoeg vindt. Overigens is het niet verstandig om als je burn out klachten hebt jezelf op te sluiten en niemand onder ogen te komen.

Blijf bij een burn out wel actief en onder de mensen

Het is juist zaak als j een burn out hebt om actief te blijven en zeker ook om onder de mensen te blijven. Lastig, want heb je een burn out dan is er toch vaak een gevoel van schaamte. Doe je dit niet en geef je de voorkeur aan e geborgenheid van je woning, dan kun je met een burn out gemakkelijk in een sociaal isolement raken. En dat is dan wel het laatste waar je op zit te wachten.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *