Huur een DJ bedrijfsfeest Rotterdam in

DJ bedrijfsfeest Rotterdam

Waarom een DJ op een bedrijfsfeest

Wanneer je een bedrijfsfeest organiseert, is hier natuurlijk muziek nodig. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om een DJ op een bedrijfsfeest in Rotterdam in te huren. Het inhuren van een DJ heeft namelijk veel voordelen.

Sfeer

Een DJ op een bedrijfsfeest kan ervoor zorgen dat de sfeer snel wordt veranderd. Wanneer hij merkt dat een nummer niet goed valt bij het publiek, kan hij snel overschakelen naar een ander nummer. Een DJ zal naast het draaien van muziek ook gebruik maken van andere middelen om de sfeer te zetten. Door het gebruik van lichteffecten, rookmachines, lichtvloeren, bellenblaas apparaten en confetti schieters, kan de DJ actief een show neerzetten.

Veel nummers

Een DJ heeft sinds het internet nagenoeg toegang tot bij bijna al het muziek op de reguliere markt. Wanneer er een verzoeknummer wordt aangevraagd is de kans zeer klein dat hij dit nummer niet kan afspelen. Daardoor kan je een DJ zeer breed op allerlei feesten inzetten, je kan zelfs een DJ op je bruiloft inhuren.

Ruimte

Een band heeft over het algemeen veel ruimte nodig. Een DJ heeft eigenlijk niet veel meer ruimte nodig dan zijn booth. Wanneer je niet veel ruimte hebt voor het feest, is het aan te raden te kiezen voor een DJ. Een DJ op een bedrijfsfeest neemt naast zijn booth nagenoeg geen ruimte in, ook niet wanneer hij de booth tijdelijk verlaat. Wanneer een complete band het podium verlaat nemen zij veel meer ruimte in.

Minder voorbereiding

Een band zal van tevoren de tijd moeten krijgen om op de bouwen. Ook zullen zijn een aantal soundchecks moeten uitvoeren om te zorgen dat alles goed werkt. Een DJ zal hier minder tijd aan kwijt zijn. Hij plaatst de apparatuur en als het werkt is hij eigenlijk direct klaar om te draaien.

Pauze

Een band zal tussen het spelen door tijd nodig hebben om te pauzeren. Het bespelen van muziek is namelijk een fysieke taak en mensen hebben tussendoor een pauze nodig. Een DJ kan eigenlijk non-stop doorgaan. Mocht hij even naar het toilet willen tussendoor, dan kan hij er altijd voor zorgen even snel wat voorbereid te hebben. De apparatuur speelt gewoon door. Daarnaast zal er voor een band een ruimte moeten zijn waar zij uit kunnen rusten en wat kunnen eten en drinken. Een DJ kan dit gewoon doen tijdens het draaien.

Budget

Het inhuren van een DJ is stukken goedkoper. Je betaalt immers maar één persoon. De DJ hoeft ook niet zo lang aanwezig te zijn, aangezien hij minder tijd nodig heeft voor soundchecks en het opbouwen van zijn apparatuur. Zeker als dat door een andere partij wordt geregeld.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *