Joy Jewellery Bali

Joy Jewellery Bali

De mooiste jewellery

Ik had al 5 jaar met mijn prachtige vriendin en ik besloot om de volgende stap te zetten. Ik zou haar ten huwelijk gaan vragen. Om dit te doen had ik natuurlijk wel de mooiste jewellery nodig. Ik wou namelijk niet met zo’n goedkope ring aankomen, maar echt met iets dat mijn vrouw geweldig zou vinden. Ik ben toen naar de stad gegaan om te kijken naar mooie jewellery. Ik heb meerdere jewelry bekeken, maar wist geen definitieve keuze te maken. Ik moet ook toegeven dat ik misschien iets te veel wensen had voor de jewellery. Maar ja trouwen doe je maar één keer en als je het dan doet, moet je het ook goed doen vind ik. Een aantal van mijn vrienden waren al getrouwd en hadden ook erg mooie jewellery voor hun vrouw gekocht. Ik heb hen dan ook om advies gevraagd en ze verwezen me allemaal door naar dezelfde winkel. Ik besloot dan ook om hier een kijkje te gaan nemen.

 

Echt mooie jewellery

Voordat ik naar deze zaak ging was ik er nog niet zo zeker van dat ik de juiste Joy Jewellery Bali zou vinden. Echter hoopte ik natuurlijk wel dat ik hier een mooie ring voor mijn vrouw zou vinden. Ik ging samen met een vriend van me naar deze zaak toe en ik stond echt versteld van de jewellery die ze verkochten. Ze waren stuk voor stuk prachtig en voldeden bijna allemaal wel aan mijn eisen. Toen ik hier was wist ik het zeker dat ik een mooie ring zou vinden. We hebben de medewerker om advies gevraagd en zij hielp me dan ook met het uitzoeken van een ring. Ze liet me een aantal van haar mooiste exemplaren zien en ik heb uiteindelijk één van deze ringen gekozen. Nadat ik de ring had gevonden moest het spannendste moment uit mijn leven nog komen.

 

Het huwelijksaanzoek

Toen ik de perfecte ring had gevonden, kon ik mijn prachtige vriendin eindelijk ten huwelijk vragen. Dit was natuurlijk super spannend, maar ik wou graag de volgende stap met haar zetten. Ik heb haar mee uiteten genomen naar een super luxe restaurant en ben hier uiteindelijk op één knie gegaan. Ik vroeg aan mijn toenmalige vriendin of ze met me wou trouwen en ze zei volmondig ja. Zo blij als dat ik op dat moment was, was ik nog nooit geweest. Ik heb haar de ring omgedaan en hierna zijn we samen gaan kijken naar een mooie datum voor onze trouwdag. Ze vertelde me later ook dat ze de ring super mooi vond en dat ze wel wou weten waar ik deze jewellery had gekocht.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *