Kindertrein verhuur brengt plezier voor jonge kinderen

Kindertrein verhuur

Openingsact

Mijn vrouw en ik vinden het superleuk om met onze kinderen naar een show te gaan. Hetgeen wat we dan heel belangrijk vinden is de openingsact. Afgelopen maanden waren we dan ook bij een show met een super goede openingsact. Dit zorgt er dan ook gelijk voor dat je er met je volle aandacht bij bent. Dit maakt het dan niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor ons. De openingsact is voor ons gezin van ook veruit het belangrijkst. Wanneer de openingsact slecht is, weten we dat onze kinderen erg veel kunnen gaan praten en dat willen we natuurlijk voorkomen. Na de openingsact komen er vaak verschillende soorten programma’s in de show. Zo was het bij de show van een aantal maanden geleden erg leuk bedacht om een kindertrein in te zetten.

 

Kindertrein

Bij de geslaagde show hadden ze naar de openingsact heel leuks verzonnen om de kinderen er wat meer bij te betrekken. In dit geval was het een kindertrein verhuur. Deze trein reed tussen het publiek door en zo konden de kinderen goed instappen. Hierna reden ze een rondje door het terrein van waar de show plaatsvond. Onze kinderen vonden dit echt geweldig en hoopten de hele show dat de kindertrein nog een keer zou komen. Dit gebeurde niet, maar zelfs nu krijgen we nog regelmatig te horen dat ze nog een keer naar dezelfde show willen. Mijn vrouw en ik hebben hier even over getwijfeld, maar hebben uiteindelijk besloten om dit niet te doen. We willen er namelijk voor zorgen dat onze kinderen een andere openingsact te zien krijgen, de kindertrein zal vast ook wel ergens anders terugkomen.

 

Andere show

Na deze show was het erg moeilijk om een show te vinden die onze kinderen leuk zouden vinden. Echter na lang zoeken hebben we een andere show gevonden met een erg leuke openingsact en niet te vergeten een kindertrein. We hebben dit aan de kinderen verteld en ze kunnen niet wachten om na die show te gaan. De kinderen vragen ons dan ook elke dag wanneer we gaan. Mijn vrouw en ik vinden dit erg schattig en krijgen hierdoor zelf ook meer zin om naar de show te gaan. We hopen natuurlijk dat ze deze openingsact en kindertrein net zo leuk of leuker gaan vinden als de vorige. We hebben er in ieder geval erg veel vertrouwen in en kijken al erg uit naar deze show.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *