Maak afvallen Breda leuk door het samen te doen

Afvallen is iets wat in de tijd van nu nog steeds voorkomt, voornamelijk vrouwen zijn veel bezig met hun uiterlijk en figuur ongeacht de leeftijd. Afvallen speelt hierin de overgrote rol om te voldoen aan het mooie plaatje wat in deze tijden over het internet verspreid wordt. Bekende sterren hebben veel invloed op dit plaatje door middel van allerlei afslankdrankjes te promoten op hun sociale media.Ook in Nederland in verschillende steden waaronder dus Breda zijn veel mensen bezig met hun lichaam. Mede zijn veel bekende Nederlanders bezig met verschillende diëten, proteïne shakes en dit vervolgens aan te prijzen als een goed middel om de overtollige kilo’s snel kwijt te raken. Het BMI (body mass-index) speelt hierbij al snel een rol om te zien wat het ideale gewicht is, op basis van je leeftijd, lengte en huidige gewicht wordt je BMI berekent. Dit is bedoeld als een richtlijn om te zien of je gezond bent.

Afvallen Breda

Reclame maken

Tegenwoordig zijn veel winkelketen bezig om een zo goed mogelijk assortiment te hebben aan verschillende pillen, tabletten en proteïne shakes. Deze producten worden allemaal zo goed mogelijk verbeeld door tv reclames en sociale media, vele van deze producten helpen mee in de strijd om kilo’s kwijt te raken. Zeker in de zomertijd wilt Nederland en ook Breda afvallen, inwoners willen er graag goed uitzien voordat ze op vakantie gaan of omdat ze met een frisse start de zomer in willen gaan.

Jeugd en jongeren in Breda

Veel jongeren en kinderen kampen met overgewicht, zeker in de achterstandswijken in Breda is er een grote groep die overgewicht hebben. Hier moet iets aan gedaan worden, kinderen zouden door behulp van subsidie aan sportverenigingen mee moeten kunnen deelnemen en scholen zouden moeten bijdrage aan een gezonde omgeving en gymlessen actiever maken. Ouders die het wat minder hebben zouden gebruik moeten mogen maken van eventueel gratis sportlessen voor hun kinderen en hierbij ook motiveren om naar buiten te gaan in plaats van op de bank te zitten. Deze ouders zouden hulp moeten krijgen zodat zij hun kinderen gezond te eten kunnen geven zodat zij in een gezond gewichtsklasse gaan zitten. Hierdoor vermindert de kans op pesten, depressies en krijgen zij betere schoolresultaten wat belangrijk is voor hun toekomst en die van Breda.

 

Meer informatie kunt u vinden bij Hypnohelp

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *