Neon led als decoratie

neon led

Neon led komt voor in verschillende vormen. Zo is er een flexibele variant die in tegenstelling tot de gewone led strips beter buigbaar is. Waar led strips vooral rechte lijnen en hoeken maken, kan bij een neon led strip ook een bloempot worden gedecoreerd. Of juist om een figuur mee te maken, voor bij je thuis of voor een café. Een logo namaken behoort bijvoorbeeld ook tot de opties. Wanneer je dit gaat doen is het handig om de specialist te vragen hoe je het best zo’n figuur van neon led kan maken of kijk even via Youtube naar een DIY filmpje hierover. Tevens zijn er ook kant en klare en leuke vormen van neon led, voor als je geen zin hebt om zelf te veel aan de slag te gaan.

Neon led in verschillende kleuren

Neon led is verkrijgbaar in verschillende vaak fluorescerende kleuren. Het hangt er net vanaf wat je doel is. Heb je bijvoorbeeld als bedrijf het thema water als interieur in het gebouw, dan kan de blauwe variant van de neon led het beste zijn. Zo zou je zo’n neon led strip onder een trap kunnen plaatsen, voor een gaaf effect. Tevens zijn er tegenwoordig ook opties waarbij je de kleur zelf in kan stellen, voor als je het moeilijk vind om te kiezen. Om die kleuren dan te veranderen gebruik je vaak een afstandsbediening.

Neon led voordelen

Een opvallend voordeel was zoals eerder genoemd de flexibiliteit van het neon led licht. Buiten dat is het niet gemaakt van glas maar van flexibel materiaal. Daarnaast heeft het doorgaans een lagere levensduur dan traditionele led verlichting. Bovendien is het door een lage spanning erg veilig en is het daarnaast ook nog waterdicht. Mocht je van plan zijn de neon led buiten neer te hangen, dan kan dit gewoon.

Neon led en gebruikersvriendelijkheid

Het laatste nieuws laat zien dat de wereld er beter aan doet om op led verlichting over te stappen. Laat dat nou ook nog eens enorm gebruikersvriendelijk zijn! Dat is dan twee vliegen in een klap. Vind je het lastig om lampen te installeren en laat je het liever door iemand anders doen? Dat is nu verleden tijd. Het materiaal van de neon led is flexibel en daardoor buigbaar en je kan hem vormen naar de maat die je wilt. Het is een simpele maar toch mooie en opvallende manier om verschillende objecten te kunnen aankleden.

neonled

Neonled

Neonled is een type verlichting dat de laatste jaren erg populair is geworden. Vanaf het ontstaan van de gloeilamp is de lampenindustrie […]

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *