Ramen blinderen helpt tegen de lente zon

Ramen blinderen

Je ziet het tegenwoordig overal auto´s met geblindeerde ramen. Maar wat heeft het eigenlijk voor een zin naast dat het er mooi uitziet. Je ramen blinderen heeft eigenlijk best veel voordelen meer dan je denkt. Het meeste bekende voordeel is dat je niet zomaar naar binnen kan kijken van buiten naar binnen. Je kan daar in tegen wel normaal van binnen naar buiten kijken. Het is dus voor een dief moeilijker om te kijken naar de inhoud van je auto en zal dus sneller een andere auto uitkiezen. Naast dat je minder inkijk hebt in je auto helpt het ook gelijk tegen UV stralen. UV stralen worden tot wel liefst 99 procent afgewend. Door je zelf minder bloot te stellen aan UV stralen vermindert je kans op veroudering van de huis en op eventueel ziektes. Heb je bijvoorbeeld een klein kindje die op de achterbank zit is het verstandig om iets tegen het zonlicht te doen.

Waar moet ik mijn ramen blinderen?

Als jij je ramen wilt laten blinderen is het verstandig om even langs een garage te gaan. Hij kan je alle informatie geven die je nodig hebt. Hij zal samen jou kijken wat voor jou het beste is en het mooiste is. Het is wel belangrijk dat je even kijkt wat wettelijk wel mag en wat niet. Je mag bijvoorbeeld wel je achterste ruiten blinderen maar niet je voorste ruiten. Hoe donker de ruit wordt is ook tot een bepaalde tint. Weet je het niet zeker welke tint je wilt en of dat mag is het aan te raden om even je research te doen via internet. Hier kun je makkelijk verschillende bedrijven vinden die het doen en wat voor tinten je wel mag en wat niet. Mocht je je auto ruiten willen laten blinderen moet je wel in je achterhoofd houden dat je wat vaker gecontroleerd kan worden door de politie dan zonder geblindeerde autoruiten.

Geblindeerde ramen thuis.

Naast dat je je autoruiten kan blinderen kan het ook thuis. Wil jij wat meer privacy thuis omdat je altijd het gevoel hebt dat iemand naar binnen kijkt is het makkelijk om je ramen te blinderen. Je kan zelf het initiatief nemen om zelf folie te kopen en het op je ramen te plakken. Je kan er ook iemand voor inhuren die het voor jou doet. Weet je niet zeker of je het zelf kan is het verstandig om er iemand voor in te huren om het goed en netjes te laten doen. Op internet zul je verschillende bedrijven vinden die zulke diensten verlenen dus is het even kijken wat bij jou past en waar jij een goed gevoel aan hebt.

 

Meer informatie kunt u vinden bij MR Cardesign

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *