Regressietherapie Rotterdam volgen!

Regressietherapie Rotterdam

Ben je momenteel even de balans kwijt? Dat kan aan veel verschillende zaken liggen. Met deze regressietherapie is het mogelijk om dit zeker op te lossen. Je zal persoonlijke aandacht krijgen en uiteraard ook de nodige ondersteuning. De therapeut zal er alles aan doen om alle oorzaken duidelijk te krijgen. Vervolgens wordt er een ook een goede oplossing gezocht. Het hele proces door wordt er ook altijd aandacht gestoken in comfort. Het is namelijk cruciaal van belang dat je een comfortabel gevoel hebt. Ook is het van belang dat je bepaalde zaken gaat leren beseffen. Dit zal ervoor zorgen dat het mogelijk is om het maximale uit deze therapie te halen. Voor een effectieve werking is het dus zeker van belang, om een goede communicatie te hebben met de therapeut. Uiteraard zal de therapeut daar ook zeker voor zorgen. Deze specialist heeft dan ook de nodige ervaring om cliënten op hun gemak te stellen!

Een regressietherapie Rotterdam is een therapie die een zeer effectieve werking heeft. Veel mensen zijn hier helaas niet bekend mee. Daarom is het voor veel mensen zeker tijd om kennis te maken met een regressietherapie! Deze therapie is namelijk ideaal voor de mensen die vervelende ervaringen hebben meegemaakt. Daarom wordt deze therapie vaak ingezet bij mensen die bepaalde zaken moeten verwerken. Het is zeker ook geschikt voor mensen die geen heftige ervaringen meegemaakt hebben. Het doen van een regressietherapie is namelijk om als het ware weer terug in de tijd te gaan. Je gaat leren verwerken van alles wat je in het verleden hebt meegemaakt. Het maakt verder dan ook niet per se uit of het positief of negatief is. Het gaat erom dat je het allemaal leert verwerken tijdens deze therapie!

Verwerk wat er in het verleden gebeurd is met een regressietherapie!

De cliënt komt tijdens een regressietherapie in een bepaalde trance. Hierdoor kunnen de hersenen ervaringen uit het verleden weer opnieuw waarnemen. Dit betekent dat je alles wat je in het verleden gevoeld hebt, zeker weer opnieuw gaat voelen. Bij een regressietherapie gaat het niet alleen om bepaalde gevoelens die je opnieuw voelt. Het gaat om alles wat je in het verleden hebt waargenomen. Hierbij komen dus ook geuren en smaken bij kijken! Het is dus een herbeleving van verschillende soorten ervaringen. Het doel van deze therapie is dan ook om meer over je eigen verlangens te weten te komen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *