Triggerpoint massage werkt stress verminderend

Triggerpoint massage

Wat is nou een triggerpoint massage? Een trigger point massage houd eigenlijk in dat je op het gevoelige punt waar jij last hebt verminderd. Je zult een een kleine knobbeltje voelen op de strakke banden van de spiervezels. Door een massage te krijgen of die aan jezelf te geven op het kleine knobbeltje zul je de pijn verhelpen. Tijdens de massage zullen je spieren steeds losser worden en warmer worden. Heb je heel erg last kun je eventueel nog voor de massage de desbetreffende plek nog even insmeren met bijvoorbeeld tijgerbalsem. Door een bijvoorbeeld tijger balsem te smeren worden de spieren vanzelf al warm en met de massage erbij zal de pijn snel weggaan.

Hoe weet je of je een trigger point massage nodig hebt?

Heb jij heel veel pijn ergens in je lichaam en trekt dat door naar andere delen van je lichaam kan je last hebben van een trigger point. Voel je geen knobbeltje maar heb je wel veel pijn is het aan te raden om even naar de dokter te gaan. Voel je wel het knobbeltje en alleen lukt het niet om het zelf te verhelpen? Dan raden we je aan een trigger point massage te nemen. Door het door een professionele masseur te laten behandelen weet je gelijk dat het goed gedaan wordt en dat de pijn verholpen wordt.

Waar moet ik naar toe voor een triggerpoint massage?

Wil jij graag een triggerpoint massage alleen weet je niet waar je dat moet laten doen? het makkelijkste is om even via internet wat research te gaan doen. Als je op google triggerpoint massage invult zul je verschillende bedrijven tegen komen. Het is dan verstandig om even te kijken naar de reviews en hoeveel sterren het bedrijf heeft. Je wilt natuurlijk niet naar een bedrijf waar je lasten niet worden verholpen. Hoe beter de reviews en hoe meer sterren hoe betrouwbaarder het bedrijf is. Ben jij naar de dokter gegaan en heeft hij de conclusie gegeven dat je een triggerpoint massage nodig hebt om de pijn te verhelpen dan zal de dokter je doorverwijzen naar een masseur. Als je wordt doorverwezen naar een masseur door de dokter kan je er natuurlijk van uit gaan dat het een betrouwbare masseur is. De masseur kan je natuurlijk ook gelijk informatie geven over hoe het verholpen kan worden en hoe je het voor in de toekomst kunt voorkomen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *