Vindt u maar eens een goede kapper Utrecht

Goedkope kapper

Ik ben iemand die nooit echt veel om zijn uiterlijk gaf en al helemaal niet veel geld uit wou geven aan de kapper. Hierdoor ging ik dan ook naar een erg goedkope kapper bij mij in de buurt. Hij deed zijn werk goed, maar ik liep er wel altijd vrij standaard bij. Toen ik een aantal maanden geleden een erg mooi meisje had ontmoet besloot ik om hier verandering te brengen. Ik wou nu een echt goede kapper, dit zodat ik een goede indruk op dat meisje zou maken. Ik ben dan ook gaan zoeken naar een goede kapper op het internet, echter geven ze natuurlijk allemaal aan dat ze goed kunnen knippen. Hierdoor moest ik in de praktijkervaring opdoen om erachter te komen wat een echt goede kapper is.

Goed kapper Utrecht

Een goede kapper

Om erachter te komen door welke kapper ik voortaan geknipt zou worden moest ik langs meerdere kappers. Ik ging vanaf dat moment ook elke drie weken naar de kapper. Dit omdat ik zo snel mogelijk wou weten welke goede kapper Utrecht mijn vaste kapper zou worden. Nadat ik bij drie kappers was geweest had ik de juiste kapper gevonden. Het is een goedkope kapper, maar besteedt erg veel aandacht aan elke klant. Ik vond dan ook dat hij mijn haar erg goed had geknipt en daar kon ik wel aan wennen. Nadat ik bij de goede kapper was geknipt besloot ik om het prachtige meisje mee op date te vragen. Ik vond dit natuurlijk erg spannend, maar was wel een stuk zelfverzekerder door mijn kapsel. Daarnaast had ik de mooiste kleding uit mijn kast aangetrokken en had ik een lekker luchtje op.

 

Mee uitvragen

Ik had al lang gewacht op dit moment en had me erg goed voorbereid. Ik liep naar het meisje toe en vroeg of ze interesse had in een date. Ze zei dat het haar erg leuk leek en dat ze zich afvroeg waarom ik haar niet eerder had gevraagd. Omdat ik altijd eerlijk wil blijven heb ik haar uitgelegd dat ik eerst een goede kapper wou hebben. Ze vond dit erg schattig en moest er ook wel om lachen. Nadat ze ja had gezegd hebben we samen gekeken naar welke avond we allebei zouden kunnen. We kwamen erachter dat we allebei op de donderdagavond die week zouden kunnen. Nadat ze ja had gezegd, was ik heel de dag en de dagen hierna super vrolijk.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *