Waarom het handig kan zijn een naailes Rotterdam te volgen

Naailes Rotterdam

Naailes nodig

Toen ik klein was zag ik mijn moeder altijd van alles naaien. Ik stond er toen der tijd nooit bij stil dat dit best moeilijk was. Het zag er namelijk altijd zo eenvoudig uit. Echter toen ik vijf jaar geleden zelf een poging zou wagen om een van mijn broeken te naaien kwam ik erachter dat dit helemaal niet zo eenvoudig was. Deze broek kon ik na mijn naaien weggooien. Ik kwam er toen dus achter dat naaien best wel lastig kon zijn en ik besloot om naailes te nemen. Ik ben gaan zoeken naar iemand in de buurt die dit aanbood. Al gauw kwam ik erachter dat er iemand bij mij in de wijk was die dit erg goed kon. Ik besloot dan ook naailes bij haar te nemen.

De naailes

Ik had dus al vrij snel iemand gevonden bij wie ik naailes kon volgen. Ik had al een eigen naaimachine die ik van mijn moeder had geërfd en deze nam ik dan ook mee naar de naailes. Toen ik hier aankwam zag ik dat er al meerdere naaimachines klaar stonden. Het bleek uiteindelijk wel een goede zet te zijn om mijn eigen naaimachine mee te nemen. Ik had namelijk een heel ander soort naaimachine en hier moest ik dan ook anders mee werken. Na ongeveer een maand naailes gevolgd te hebben, was ik er erg goed in geworden. Ik kon nu niet alleen kleding herstellen, maar ook kleding maken. Dit begon ik dan ook steeds meer te doen. Ik maakte bijzondere kleding en gaf dit dan weg. De mensen aan wie ik de kleding gaf vonden de kleding niet zo mooi, dus besloot ik om een mode cursus te nemen.

De mode cursus

Om ervoor te zorgen dat ik zelf erg mooie kleding kon maken had ik dus besloten om een mode cursus te volgen. Toen ik aankwam bij de mode cursus viel het me op dat de mensen die hier zaten heel ander soort volk was. Ik besloot dit dan ook voor lief te nemen en heb alsnog de mode cursus gevolgd. Na een aantal sessies kwam ik erachter dat de mensen die hier zaten eigenlijk super gezellig waren. De mode cursus werd uiteindelijk dus super leuk. Ik leerde hier ook erg veel en dat zorgde ervoor dat ik al snel kleding kon maken waar mijn familie wel blij mee was. De mode cursus was dus uiteindelijk super geslaagd.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *