Wijze lessen uit de Nederlandse Koran

Nederlandse Koran

Ondanks dat ik zelf geen moslim ben, heb ik onlangs besloten om mij in de Nederlandse Koran te verdiepen. Eerste dat ik hierna gedaan heb, is het internet afspeuren naar Islamproducten. Ik heb vervolgens besloten om de Nederlandse Koran te bestellen op het internet. Dit omdat ik geen Arabische afkomst heb en hierdoor niet in staat ben om de oorspronkelijke Koran te lezen. In de Nederlandse Koran ben ik veel inspirerende teksten tegengekomen. Ik kan dan ook iedereen aanraden, moslim of niet, om de Nederlandse Koran eens goed door te lezen. Op deze manier kun je veel inspiratie opdoen voor wat je levensstijl betreft.

Wordt je plotseling gelovig na het lezen van de Koran?

Als jij zelf atheïst bent, dan zal het lezen van de Koran dit niet per se direct veranderen. Het geeft je echter wel een andere kijk op het leven. Sommige mensen raken zo geïnspireerd van de teksten in de Nederlandse Koran dat zij zich daadwerkelijk besluiten te bekeren. Ook ik heb veel inspiratie opgedaan uit de Koran. Ik ben nog niet per se bekeerd tot moslim, maar ik ben wel steeds meer over Allah na gaan denken. Ook de waarden en normen uit het boek zijn prachtig. Ik kan dan ook een ieder aanraden om het boek te lezen. De kans is groot dat je hier inspiratie uit haalt om je levenswijze aanzienlijk te veranderen.

Andere Islamproducten aanschaffen?

Ik ben zelf geen moslim, nog niet in ieder geval. Hierdoor zijn niet alle Islamproducten voor mij even interessant. Indien jij wél een praktiserend moslim bent, zijn er online allerlei handige Islamproducten te vinden. Op deze manier hoef je niet ver van huis te gaan om mooie producten te vinden. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld met het grootste gemak een hijab bestellen op het internet. Behalve kledingstukken zijn er online nog veel meer Islamproducten te vinden die moslims kunnen helpen in hun dagelijkse leven. Ben jij een praktiserend moslim of iemand die veel interesse in het geloof heeft? Bestel dan gerust een versie van de Nederlandse Koran online. Andere Islamproducten kunnen echter ook zeer interessant zijn. Er zijn diverse webshops die Islamproducten aanbieden. Door je goed in deze mogelijkheden te verdiepen, krijg jij een beter beeld van waar je het beste je producten kunt bestellen. Benieuwd naar de talloze verschillende mogelijkheden? Vraag dan gerust aan de mensen om je heen waar zij hun Islamproducten halen. Ook kan het een goed idee zijn om gebruik te maken van vergelijksites.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *