Yogatherapeut helpt je volledig te ontspannen

Sinds kleins af aan had ik geen rust in mijn lijf, dit vonden mijn ouders en ik dan ook super vervelend. Doordat ik super druk was had ik ook regelmatig problemen op school. Ik haalde mijn toetsen niet en had regelmatig ruzie op school. Dec ene keer was dit met een docent en de andere keer met een van mijn klasgenoten. Er kwam dan ook een moment dat mijn school dacht dat ik misschien wel ADHD kon hebben. Ik ben toen naar de therapeut gegaan en heb dit laten onderzoeken. Ongeveer na twee maanden hadden we het resultaat, ik bleek inderdaad ADHD te hebben. Ik ben vanaf dat moment ook heel anders gaan leven. Naast dat medicatie kreeg, ben ik ook naar andere oplossingen gaan zoeken. Zo kwam ik al gauw uit bij een yoga therapeut.Yogatherapeut

Langs bij een yogatherapeut

Het was dus een feit dat ik ADHD had. Ik wou eigenlijk niet heel zijn leven aan medicatie zitten, dus besloot ik om te gaan zoeken naar een andere oplossing. Zo kwam ik dan ook uit bij een yogatherapeut. Ik ben online gaan zoeken naar welke yoga therapeut ik het beste heen zou kunnen gaan. Ik vond er uiteindelijk eentje die op ongeveer vijf minuten lopen van mij af zat. Ik ben hierheen gegaan om kennis te maken en dit verliep erg goed. Ik hield een erg goed gevoel aan de kennismaking over en besloot om bij deze yoga therapeut yoga te gaan volgen. Omdat ik ADHD heb kan ik heel erg impulsief zijn, daarom had ik ook gelijk besloten om vier keer per week te gaan. Dit zorgde er dan ook voor dat ik andere dingen zoals sport moest laten. Wanneer ik niet sport, word ik nog onrustiger. Dit maakte het dan ook geen verstandige keuze. Ik heb uiteindelijk besloten om drie keer per week naar yogales te gaan en drie keer per week te sporten. Dit bleek voor mij een erg fijne verhouding te zijn.

Een half jaar later

Na ongeveer een half jaar naar de yoga therapeut geweest te zijn, merkte ik echt super veel verschil. Ik had veel meer rust in mijn leven en gebruikte mijn medicatie bijna niet meer. Het was voor mij dus een hele verstandige keuze om in zee te gaan met een yoga therapeut. Als ik iemand tegenkom die zelf ook erg last heeft van ADHD geef ik die persoon ook altijd het advies om hetzelfde te gaan doen als ik. De meeste mensen aan wie ik dit vertel kunnen dit advies ook erg waarderen en maken hier dan ook gebruik van.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *